Les basses de Brics i l’Alzina

Distància: 8 km
Durada: 2 hores (anada)
Dificultat: Fàcil

Dificultat tècnica:

Sense dificultat tècnica Sense dificultat tècnica

Aquesta ruta és lineal i comença des de Solsona, concretament des de la rotonda de Sant Jordi i finalitza a les basses de Brics i l’Alzina.

A més, aquesta ruta coincideix amb l’etapa 7 del GR-7 (marques blanques i vermelles).

En cas que es vulgui tornar a peu a Solsona, cal desfer el camí i cal tenir en compte que en total seran 16 km i la dificultat de la ruta serà moderada.

Les basses de Brics i l’Alzina, de notables dimensions, estan condicionades per veure la fauna que hi fa vida, amb punts d’observació d’animals (sense ser vist), i amb plafons informatius dels valors naturals de les dues zones.

El GR-7 continua fins al MIracle que es troba a una hora de camí aproximadament a uns 4 km, veure ruta “Del Miracle a l’embassament de l’Alzina“. Un indret recomanable pel seu alt interès cultural i arquitectònic, que ens ofereix vistes panoràmiques interessants de bona part de la comarca. En el cas que no s’hi vulgui arribar, la ruta finalitza a la bassa de l’Alzina.

Cal destacar que des de Solsona, concretament sota l’Oficina de Correus, molt a prop de l’Oficina de Turisme del Solsonès, es poden fer les rutes següents:

  1. Torrent de Ribalta 
  2. Solsona – Pont de l’Afrau
  3. Mare de la Font – Castellvell
  4. Solsona – Torre de Riner
  5. Sant Bartomeu
  6. Volta al Vinyet de Solsona

 

Descarrega track
Obre la ruta a Wikiloc
Itinerary / itinéraire Les Basses de Brics i l'Alzina

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Open chat
1
Scan the code
Hola 👋
En què et podem ajudar?