Zoo del Pirineu

Vine a veure el Zoo del Pirineu!

Visitar un zoo on pots acariciar animals és sense dubte una vivència única. Passa un dia inoblidable, ple d’animals i d’emocions. No només t’ho passaràs bé, sinó que també aprendràs moltes coses interessants sobre la fauna salvatge del nostre país. Fes una ullada a la web del Zoo del Pirineu per descobrir el ventall d’activitats i experiències en les quals pots participar i aprendre coses curioses.

La Fundació Zoo del Pirineu és una organització sense ànim de lucre que acull i cuida animals salvatges maltractats o ferits. I, en cas que sigui possible, tornen els animals sans i forts a la vida silvestre; i en cas que no sigui possible els donen una nova llar al seu refugi d’animals salvatges.

La prioritat de la Fundació és garantir la tranquil·litat dels animals. Per aquest motiu, no es permet visitar lliurement les seves instal·lacions i ofereix una amplia oferta d’activitats i experiències. Aquest conjunt d’activitats permet conèixer tots els animals del parc de la mà dels seus educadors. Pots escollir només una activitat o bé combinar-les entre elles. Dissenya la teva visita al Zoo del Pirineu tal i com a tu t’agradi!

Com puc visitar el parc?

– El Zoo està obert al públic cada dia de l’any, però cal consultar previament els horaris
– Cada activitat és diferent i té el seu propi horari i tarifa. Consultar aquí els horaris actuals
No hi ha una entrada general, per tant pots personalitzar al 100% la teva visita i entrar en contacte amb els animals que més curiositat et faci conèixer. Ben segur que trobaràs alguna cosa que et fascinarà i que farà gaudir a petits i grans!
– Les entrades al Zoo són limitades i per això s’aconsella comprar les entrades en línia a través de la web del Zoo. Si és realitza la compra online la tarifa és més econòmica
Com arribar-hi al Zoo Pirineu, clica aquí

Per a més informació (horaris, preus i reserves): Zoo Pirineu

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Open chat
1
Scan the code
Hola 👋
En què et podem ajudar?