Corpus Solsona 2020

Corpus 2020, un Corpus diferent

Solsona, de l’11 al 14 de juny

Enguany la situació excepcional derivada de la COVID-19, obliga a programar un Corpus excepcional, de caràcter virtual, a través de les xarxes socials.

La regidoria de Cultura, l’Agrupació de Geganters i l’àrea municipal de Turisme han programat una vintena de propostes que tindran lloc de l’11 al 14 de juny.

Programa d’actes Corpus Solsona 2020.

Corpus Solsona 2020. Solsonès

Dijous 11 de juny

A les 12 h, Coneixes la història dels carrers i places on es despleguen les manifestacions culturals del Corpus? Solsona Experiènce ens ho explica. Segueix la història als perfils d’Instagram de @solsonaexperience@ajsolsona.

A les 13 h, repic de campanes des del campanar de la catedral.

A les 13 h, La tronada, per Marc Santaeulària. La podràs veure als perfils d’Instagram d’@ajsolsona i @solsonaturisme.

Dissabte 13 de juny

Exposició dels quatre gegants al vestíbul de l’Ajuntament a porta tancada. Serà visible des de l’exterior.

A les 10.30 h Reobertura de portes del Museu de Solsona amb jornada de portes obertes durant tot el cap de setmana, dissabte fins a les 18.30 h i diumenge, d’11 a 14 h.
A més, publicació del vídeo El pinyol del Corpus. Es podrà seguir als perfils d’Instagram de @museusolsona i @ajsolsona.

Corpus Solsona. Solsonès.A les 11.30 h, Curiositats del Corpus: publicació dels vídeos Més de 600 anys de Corpus, a càrrec de l’Agrupació de Geganters de Solsona; Corpus imprès, a càrrec de Jaume Cuadrench; La construcció dels gegants, a càrrec del Taller d’Escultura Casserras i Els Ballets, a càrrec d’Albert Fontelles i Ramonet.
Ho podràs seguir als perfils d’Instagram d’@ajsolsona@geganters_solsona.

A les 12 h, repic de campanes des del campanar de la catedral.

A les 16 h, obra de teatre Negre fosc foscot la vella baixa de l’hort, a càrrec de Lacetània Teatre. Podràs veure-la al canal YouTube de Lacetània Teatre.

A les 18 h, #Sabiesque…? Curiositats sobre la història del nostre Orfeó. Te les explica l’Orfeó Nova Solsona a través de les xarxes socials: Instagram (@orfeonovasolsona), Twitter (@orfeosolsona) i Facebook (@orfeosolsona).

A les 22.15 h, La roda de foc, per Marc Santaeulària. No es podrà olorar, però sí veure i sentir als perfils d’Instagram d’@ajsolsona i @solsonaturisme

A les 22.30 h, Final de la roda de foc des del nucli antic. S’emetrà en directe al perfil d’Instagram @geganters_solsona

Diumenge 14 de juny

Exposició dels quatre gegants al vestíbul de l’Ajuntament a porta tancada. Serà visible des de l’exterior.

A les 10.30 h, repic de campanes des del campanar de la catedral.

Festa Corpus Solsona. Solsonès

A les 11 h, Timelapse de la catifa de Corpus, (edició 2019) per Marc Santaeulària. Es publicarà als perfils d’Instagram d’@ajsolsona i @solsonaturisme.

A les 11.30 h, Quiz pubillatge. Segueix l’activitat al perfil d’Instagram d’@ajsolsona.

A les 12 h, Un pasdoble amb la Patinfanjàs. Gaudeix en directe d’una de les actuacions musicals del dia al perfil d’Instagram d’@orquestrapatinfanjas.

A les 12.45 h, Ballets a la plaça, per Marc Santaeulària. Els solsonins no poden anar a la plaça Major per veure els ballets, però els ballets de la plaça poden traslladar-se enguany a les llars a través dels comptes d’Instagram d’@ajsolsona i @solsonaturisme.

A les 13 h, El ball dels nans de Joan Roure interpretat per la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona i enregistrat el 2019 durant l’acte Autoretrat, concert-homentatge a Joan Roure i Jané (1921-1990).
Tot seguit, presentació de la línia gràfica de Jaume Roure per als 25 anys de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona (1995-2020). Es podrà seguir als perfils d’Instagram de @coblasolsona i @ajsolsona.

A les 13.30 h, El ball de bastons. Es podrà veure als perfils d’Instagram de @geganters_solsona
i @ajsolsona

Autor: Ajuntament de SolsonaA les 22 h, Luxfero, a càrrec de l’Orfeó Nova Solsona. Retransmissió del concert de Nadal del centenari, que va tenir lloc el 25 de desembre de 2019. Es publicarà al canal de l’Ajuntament de Solsona a YouTube.

 

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Open chat
1
Scan the code
Hola 👋
En què et podem ajudar?