Festa Major de Sant Llorenç de Morunys

Sant Llorenç de Morunys, del 8 al 12 d’agost de 2018

Programa d’actes

Dimecres, 8 d’agost

A les 18 h, XIV trobada d’acordionistes en acabat improvisacions. Lloc: Plaça Major.

Dijous, 9 d’agost

A les 18 h, Inauguració de la 13ª Mostra de Fotografies Antigues de la Vall de Lord. Dedicada al fotògraf piteu Marcelino Pujols i presentació de les novetats del Museu. S’obsequiarà als assistents amb un piscolabis. La Mostra restarà oberta del 9 d’agost a l’11 de setembre, matins, d’11 a 14 h i a les tardes, de 17 a 20 h. Lloc: Claustre del Monestir.

A les 20 h, cercavila amb els geganters “Els tres savis piteus” i els grallers “Som Kom Som”. Durant el recorregut, a la plaça major, representació escènica dels 3 savis piteus.

A les 21.30 h, botifarrada popular. Lloc: Era Nova

A la 1 h, ball discoteca amb DISCO MÒBIL SOUNDER. Lloc: Pavelló. Entrada: Gratuïta

Divendres, 10 d’agost

A les 12 h, cercavila amb els geganters “Els tres savis Piteus”, els Grallers “Som Kom Som” i amb l’assistència dels gegants i grallers de Guixers. En acabat, Ball de la Coca a la plaça Major.

A les 12 h, eucaristia en honor al Sant Patró. Lloc: Església parroquial.

A les 17 h, Futbol femení. Lloc: Camp de Futbol les Morunyedes.

A les 18 h, Grup d’havaneres Mar Endins. A la mitja part hi haurà cremat de rom per a tothom. Lloc: Plaça Major.

A les 21.30 h, correfoc infantil. Lloc: Plaça Major.

A les 22 h, Concert de guitarra clàssica. Cant i orgue a càrrec de Alina Elena. Ciolacu (guitarra clàssica) Mariana Laje (soprano) Gregori Farràs (orgue). Lloc: Església parroquial de Sant Llorenç de Morunys

A les 23 h, ball de Gala amb L’ORQUESTRA SATURN (fins a tres hores de ball + versions). Durant la mitja part es farà el sorteig de 300€ de la segona Rifa de Turisme organitzat per l’Associació de Turisme i en acabar el grup de versions HEY PACHUCOS. Lloc: Pavelló Municipal. Entrada: 7€. (Venda d’entrades anticipades a l’oficina d’informació i turisme, preu 5 €)

Dissabte, 11 d’agost

A les 11 h, espectacle musical infantil: “BITXOS RAROS”. De la companyia Nuri Total. A la sortida del teatre, cotó de sucre per a tothom de part del Dani i la Montse de “Apunta y dispara” per celebrar els 25 anys pujant a Sant Llorenç de Morunys. Lloc: Teatre municipal.

A les 12 h, futbol Benjamins. Lloc: Camp de Futbol les Morunyedes

A les 17 h, Futbol. 32è Memorial Josep Mª Xarau. Presentació de la plantilla del 1r equip (C. E. St Llorenç – C. F. Solsona B). Lloc: Camp de Futbol les Morunyedes

A les 18 h, tirada de Bitlles Catalanes. Lloc: Camp de bitlles

De les 18 h fins a les 3 h, barraques amb els grups: Kullunuts, Farnat, Guirigall, The Naps a Cool’s, Vatua l’arç, Draft, The Mentres, i Kuissó.

A les 22 h, Gran Correfoc. Lloc: Nucli antic de la vil.

Diumenge, 12 d’agost

A les 10 h, XIII Concurs de gossos d’atura d’Odèn. Participants: Hilari Novillo – Jordi, Muxach – Juli Bayot – Armand Flaujat, – Esteve Rivero – Victor Bengoetxea, – Javier Olaciregui – Ismael Baix – Javier Garcia – Florenci Serra – Andrè Colobert – José Mª Pleguezuelos – Ferran Riu. Lloc: Montnou ODÈN.

A les 13 h, actuació de Sardanes Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. Lloc: Plaça Major.

A les 17 h, espectacle infantil els “Barrrets màgics” amb en Dani Magyk. Lloc: Plaça Canal

A les 18 h, Futbol veterans 15è Memorial Ramon Bessa i homenatge a Climenç Solé “Eladi”. Lloc: Camp de Futbol les Morunyedes

A les 20.30 h, correbars. Venda d’entrades a l’oficina d’informació i turisme (entrades limitades). Preu: 12 euros. Al final del Correbars elecció de Miss. i Mr. Festa Major 2018.

A les 23 h, Ball de final de festa major amb l’orquestra MOONLIGHT. Lloc: Plaça Major

A la 1 h, Fi de Festa Major al pavelló.

 

· En cas de pluja els actes es podrien passar a fer al Pavelló municipal.
· L’organització es reserva el dret de modificar la programació que en el seu cas seria degudament informada.
Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Open chat
1
Scan the code
Hola 👋
En què et podem ajudar?