Festa Major de Solsona

Festa Major de Solsona

Del 7 a l’11 de setembre

ACTES PREVIS 

Del 28 d’agost al 5 de setembre
A partir de les 21 h, a la plaça del Consell Comarcal, ASSAIG dels ballets de la Festa Major

1 de setembre
A les 22 h, a la plaça de Sant Joan, concert Metamorfosi de les músiques de la Festa Major de Solsona, a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona amb la participació extraordinària d’Eduard Gener, LXX Solsonins i Orquestra Patinfanjàs.

2 de setembre
De 10 h a 13 h, al Castellvell (punt d’inici), VISITA gratuïta al poblat ibèric del Castellvell i, posteriorment, a Sant Miquel de Sorba
A les 17 h, a la plaça de Sant Joan, XXXIV TROBADA D’ACORDIONISTES
A les 23.30 h, a la plaça de Sant Joan, CONCERT SOLIDARI a càrrec de Judit Neddermann *Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme del Solsonès (ctra. Bassella, 1. Solsona)
Llegeix més »

AIMS Festival

AIMS FESTIVAL

Solsona, del 9 al 21 d’agost de 2017

L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. Neix de l’AIMS Acadèmia i respon des dels seus orígens a una necessitat pedagògica: la interpretació. El Festival representa, doncs, una gran oportunitat per als joves estudiants d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, mentre que aquest pot gaudir en directe de les interpretacions dels qui de ben segur esdevindran excel·lents músics del demà.

L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.

Hi haurà 34 actuacions en diferents escenaris del Solsonès, Lleida, Cardona, Organyà, Moià i altres indrets de la Catalunya central; 19 concerts de format clàssic, en auditoris, esglésies i teatres; 4 concerts de l’AIMS Carrer; 12 concerts de l’AIMS Social als hospitals, casals de gent gran, residències, associacions i cases particulars.

L’alt nivell dels estudiants, l’elevada intensitat de treball desenvolupat durant l’Acadèmia i l’excepcional qualitat dels professors donen com a resultat un festival singular, proper i de qualitat altíssima.

Consulta el programa de concerts

 

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Open chat
1
Scan the code
Hola 👋
En què et podem ajudar?