Mare de la Font – Castellvell

Distància: 20 km
Dificultat: Fàcil

La ruta surt des del pont situat prop de l’Oficina de Correus de Solsona, indret on es troben les dues riberes de Solsona. El punt d’arribada és el mateix que el de sortida.

Sortim vorejant la ribera que va en direcció al parc de la Mare de la Font. Un cop allà prenem un túnel metàl·lic que ens condueix a la font del Manel i a la font de la Mina.Tot seguit ens enfilem cap al parc esportiu de la Mare de la Font on trobarem un camí que puja fins a la carretera del Castellvell.

Continuem la ruta per un camí de bosc que ens porta fins a una central elèctrica; la voregem per la carretera. A partir d’aquí el camí es fa més planer i ens mena cap a unes antenes de telefonia. Des d’aquest indret podem gaudir d’unes vistes panoràmiques de tot Solsona.

La ruta segueix cap a cal Rajolí i ens cal travessar la carretera de Biosca (C-451, C-75) un cop per tornar a agafar el camí de nou. Aquest ens condueix cap a les cases de cal Cles, Cor-de-roure, cal Xacó… fins a sortir a la depuradora. Des d’aquí retornem cap a Solsona.

Descarrega PDF
Descarrega track
Obre la ruta a Wikiloc

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10