Visita guiada al campanar de la Catedral de Solsona

Tots els dissabtes es podrà pujar al campanar de la Catedral de Solsona.

Des del 21 d’octubre, tots els dissabtes a la tarda es realitzaran visites guiades al campanar de la Catedral de Solsona.

En aquestes visites guiades, podràs descobrir-ne la història, conèixer detalls sobre la construcció de la torre i gaudir d’una panoràmica d’alçada de Solsona.

Aquestes visites sorgeixen gràcies l’acord de col·laboració entre Solsona Experience i el capítol catedralici, és per aquest motiu, que els donatius que es recaptaran d’aquestes visites es reinvertiran en el manteniment de la catedral de Solsona i el seu campanar.

Horaris de visita:

Gener, febrer, març, novembre i desembre,  les visites seran tots els dissabtes a les 17 h. I també els dies 2, 3 i 4 de gener, 29 i 30 de març, 29 i 30 d’abril, 1 i 2 de novembre, 6, 7, 27 i 28 de desembre a la mateixa hora.
A l’abril (també els dies 29 i 30 d’abril), maig, setembre i octubre tots els dissabtes a les 18 h.
Durant els mesos d’estiu (juny, juliol i agost) tots els dissabtes a les 19 h.
*No hi haurà visita els dies 6 de gener (Reis), 10 de febrer, (Carnaval) 2 de juny (Corpus) i 8 de setembre (Festa Major) de 2018.

El punt d’inici serà des de l’Oficina de Turisme del Solsonès (ctra. de Bassella, 1. Solsona) i la durada és de 30 minuts.

*El donatiu recomanat és de 3€ per persona a partir dels 12 anys.
**Reserva d’entrades a www.solsonaexperience.com

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10