Port del Comte (la Coma i la Pedra)

Un dels principals recursos turístics durant els mesos d’hivern és la neu, que ens visita cada any a la serra del Port del Comte, al vessant nord de la comarca, envoltada d’un gran bosc de pi negre que cobreix tota la muntanya. És un complex de caràcter familiar, amb pistes amples i amb pendents per a tots els nivells, des d’una zona òptima per als debutants fins a les pistes negres per a esquiadors experts. 

És una estació on tota la família es trobarà a gust, especialment valorada per tots aquells esquiadors que fugen de la massificació i pels amants de l’esport i de la natura.

Any rere any es continua la dinàmica de renovar i modernitzar l’estació, invertint en nous serveis, remuntadors i producció de neu per poder oferir la millor qualitat.

Per a més informació: www.portdelcomte.net
Telèfon blanc: 973482139

Activitats a la neu

Estació d’Esquí Port del Comte
Activitats: escola d’esquí, esquí alpí, esquí nòrdic, esquí de muntanya, esquí de telemarc, excursions de neu, esquí forapista, raquetes de neu, splitboard, surf de neu, trineu de gossos i altres activitats (com tubbies, snake gliss, snow park…).
Telèfon: 973492301
www.portdelcomte.net

Cau de Llops
Activitats: trineus de gossos
Telèfon: 615128408
www.caudellops.com

Relleus Gent de Muntanya
Activitats: biatló amb raquetes de neu, construcció d’iglús, excursions de neu, formació en neu, raquetes de neu i altres activitats.
Telèfon: 650332913
www.relleus.cat

TirantMilles
Activitats: alpinisme, escalada en gel, excursions de neu, formació en neu, esquí forapistes, raquetes de neu, splitboard i altres activitats.
Telèfon: 973115117
www.tirantmilles.com

Escoles d’esquí

Escola d’Esquí i Snowboard Port del Comte
Telèfon: 973492593
www.escolaesquiportdelcomte.com

Escolta d’Esquí Prepirineu
Telèfon: 973059128
www.escolaesquiprepirineu.cat

Clubs d’esquí

Club d’esquí La Coma
www.clubesquilacoma.com

Club d’esquí Port del Comte
www.ceportdelcomte.org

Club d’esquí Solsona
www.clubesquisolsona.net

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10