Compra Producte d’Aquí

Tret de sortida a la campanya de promoció dels productes locals i ecològics del Solsonès

Aquesta iniciativa pretén omplir el buit que deixa la suspensió de la Fira del Bolet i l’Ecològica, la biofira de Solsona

A partir del proper dimarts dia 13 i fins el dia 24 d’octubre, el Consell Comarcal del Solsonès, Solsonès Fires i l’Agència de Desenvolupament de Solsona i Cardona a través de Producte d’Aquí, enceten la campanya de promoció i difusió dels productes locals i ecològics de la comarca i dels establiments, tallers i obradors on es poden adquirir.

Aquesta iniciativa pretén donar un impuls al producte local i ecològic del Solsonès i promocionar, a la vegada, els establiments que l’ofereixen al consumidor final.

Sorteig de 5 lots de productes entre els participants.

A més de la pròpia difusió dels productes i dels comerciants, els consumidors que adquireixin un producte de proximitat als establiments indicats, podran participar en un sorteig d’un lot de productes. Per això només han de dipositar el tiquet de compra en una urna amb el seu nom i les seves dades, i entraran en un sorteig de 4 lots de productes locals valorats en uns 100 euros cada un, així com també d’un cinquè lot amb productes 100% ecològics.

Juntament amb la campanya de promoció de productes locals es portaran a terme les Jornades Gastronòmiques de Tardor del Gremi d’Hostaleria del Solsonès i una campanya de sensibilització, en col·laboració amb el CTFC i el Grup de Natura del Solsonès, pel bon tracte vers la natura i pel respecte a l’entorn a l’hora d’anar a buscar bolets.

Jornades Europees Patrimoni

Activitats al Museu de Solsona

Aquest cap de setmana tornen les JEP i el Museu de Solsona organitza aquestes activitats:

Visita guiada a l’exposició “El Solsonià. Viure i morir al neolític mitjà”: Coneix la forma de vida d’una comunitat a partir dels testimonis que ens han deixat els seus difunts.
Dia i horaris: 10 d’octubre a les 12 h i a les 17 h.

Travessa la línia del temps i viu l’arqueologia. Un taller que transforma unitats familiars o anàlogues en equips d’arqueòlegs disposats a fer grans descobriments.
Dies i horaris:
– divendres i dissabte de les 11 h a les 18.30 h
– diumenge de les 11 h a les 14 h

Visita guiada al Museu: Visita les sales del museu acompanyat d’un dels nostres guies i coneix-ne totes les curiositats.
Dia i horari: 10 d’octubre a les 12 h
Reserva la teva plaça a entrades.turismesolsones.com seleccionant la tarifa “10 octubre – Jornades Europees del Patrimoni” 

Portes obertes al Museu. Dies i horaris:
– 9 i 10 d’octubre: d’11 h a 18.30 h
– 11 d’octubre: d’11 a 14 h

 

 

Totes les activitats són gratuïtes. 

Per a totes, menys la jornada de portes obertes, cal inscripció prèvia al 973482101 o bé a museu@museusolsona.cat

En totes les activitats es prendran les mesures de seguretat, higiene i accessibilitat que marquen la situació actual. El museu és un espai segur i saludable!

El Barri de les Lletres i la Música

El Barri de les Lletres i la Música omple de cultura els carrers de Solsona

Obres literàries proposades pels comerços i actuacions musicals en directe són els dos pilars d’una iniciativa per dinamitzar el nucli antic

Música en viu: del 18 al 22 i del 25 al 29 d’agost (veure programa)

Llegeix més »

FASE 2: RESTAURANTS I BARS

El Solsonès es troba a la FASE 2 del desconfinament progressiu i s’ha ampliat l’oferta d’establiments de restauració que han obert les seves portes. A continuació us facilitem un llistat dels bars i restaurants que trobareu oberts als diferents municipis de la comarca.

Establiments oberts durant la FASE 2: 

Seguretat a les terrasses – Fase 1

COVID-19, la teva seguretat és la de tots!

El Gremi d’Hostaleria a través del seu perfil d’Instagram  actualitzarà setmana a setmana els diferents establiment adherits que donen servei i per a més informació (horaris d’obertura, recollida, reserves…) podeu consultar les xarxes socials dels establiments.

També informa de les mesures a tenir en compte a les terrasses:

  • Terrassa amb aforament limitat
  • Ocupació màxima 10 persones per taula
  • Espereu-vos a què us donem taula
  • Mantingueu les distàncies de seguretat
  • Si sou més de 4 us movem nosaltres les taules
  • Utilitzeu el gel desinfectant
  • Porteu la mascareta mentre us servim
  • Netegem i desinfectem cada taula entre clients
  • Aneu al wc d’un en un
  • Pagueu preferiblement amb targeta

Restaurants oberts – fase 1

data actualització 23.05.20

Establiments de restauració oberts durant la fase 1

El Gremi d’Hostaleria a través del seu perfil d’Instagram  actualitzarà setmana a setmana els diferents establiment adherits que donen servei i per a més informació (horaris d’obertura, recollida, reserves…) podeu consultar les xarxes socials dels establiments i també ha publicat les mesures a tenir en compte per als seus clients.

A continuació trobareu el llistat dels establiments que formen part del Gremi que donen servei durant la fase 1:

Llegeix més »

La Fira de Sant Isidre des de casa

La Fira de Sant Isidre es podrà viure des de casa

El Consell Comarcal i la comissió organitzadora planifiquen el cap de setmana de la Fira amb un calendari d’activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials

Llegeix més »

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10