Dia Internacional dels Museus

16, 17 i 18 de maig de 2020
El Dia Internacional dels Museus (DIM) és la gran festa anual dels museus que enguany se celebrarà virtualment a causa de la situació excepcional que estem vivint i sota el lema “Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió”.

El Museu de Solsona s’adhereix a les iniciatives conjuntes organitzades per la totalitat dels museus catalans i guiades per la Direcció General del Patrimoni Cultural.

Les activitats del DIM 2020

Finestres obertes online

“Finestes obertes online” pretèn mostrar el museu mitjançant una càpsula audiovisual. En aquesta iniciativa els 12 museus que formen part de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida han establert un fil conductor comú: l’ús d’un document important en la història del museu per a generar un relat.

S’obriran les finestes el dissabte 16 de maig a les 10.45 h al canal de Youtube de patrimoni.gencat

Marató MuseumQuiz a casa

Del 16 al 18 de maig, es podrà participar al museumquizacasa.org on podreu posar a prova els vostres coneixements sobre els museus de Catalunya.

Es trobaran disponibles tots els concursos de preguntes i respostes que s’han anat realitzant al llarg del confinament.

Repte DIM Challenge

Del 16 al 18 de maig, el Museu de Solsona us proposa un concurs a Instagram i us anima a representar una de les obres d’art del seu fons que podeu consultar a museusolsona.cat i compartir-la a l’instagram del Museu de Solsona: @museusolsona

Les tres imatges amb més m’agrada guanyaran una visita guiada personalitzada al museu que acabarà amb un tast gastronòmic de productes locals de proximitat.

Més informació: https://museusolsona.cat/

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10