Cursa Passos de Gegant

2 de juny de 2019

El Centre Excursionista del Solsonès organitza la cursa solidària Passos de Gegant. Passos de Gegant és la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès.

La cursa inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

La cursa també compta amb quatre modalitats: cursa per muntanya llarga, cursa per muntanya curta, cursa de canicròs  i crossKids.

La jornada també comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per a oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants.

El programa de la fira inclou activitats dirigides per a tots els públics (ioga, crosstrainning, zumba…), demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors, test de roller sky i una zona infantil amb inflables per als més petits.

Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’entitat Sol del Solsonès.

Per a més informació sobre la cursa i inscripcions: www.cursapassosdegegant.cat

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10