Cursa Passos de Gegant

29 d’octubre de 2017

El Centre Excursionista del Solsonès organitza la cursa solidària Passos de Gegant. Passos de Gegant és la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès.

Cursa Passos de Gegant. Solsonès

La cursa inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

Enguany, la cursa compta amb quatre modalitats: cursa per muntanya de 42 km, cursa per muntanya de 17 km, cursa de canicròs  i crossKids per als més petits.

La jornada també comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per a oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants.

El programa de la fira inclou activitats dirigides per a tots els públics (ioga, crosstrainning, zumba…), demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors, test de roller sky i una zona infantil amb inflables per als més petits.

Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’Associació local AMISOL

Per a més informació sobre la cursa i inscripcions: www.cursapassosdegegant.cat

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10