Cursa Passos de Gegant

28 d’octubre de 2018

El Centre Excursionista del Solsonès organitza la cursa solidària Passos de Gegant. Passos de Gegant és la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès.

La cursa inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

La cursa també compta amb quatre modalitats: cursa per muntanya llarga, cursa per muntanya curta, cursa de canicròs  i crossKids.

La jornada també comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per a oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants.

El programa de la fira inclou activitats dirigides per a tots els públics (ioga, crosstrainning, zumba…), demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors, test de roller sky i una zona infantil amb inflables per als més petits.

Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’entitat Sol del Solsonès.

Per a més informació sobre la cursa i inscripcions: www.cursapassosdegegant.cat

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10