Biofira l’Ecològica

21 de juliol de 2018

L’Ecològica, biofira de Solsona, és la primera fira de productes ecològics  i de teràpies per a la salut de Solsona. El  dissabte 21 de juliol, al nucli antic, podreu trobar diversos expositors dedicats a la venda d’aquests productes  amb certificació.

També entre el  19  i el  21 de juliol, es realitzaran moltes activitats a Solsona per conscienciar sobre hàbits que millorin la nostra salut i el benestar físic i emocional  (tallers, conferències, debats, showcookings, etc).

Programa d’actes 

21 de juliol – l’Ecològica, biofira de Solsona

De 10 h a 22 h, mercat de productes ecològics. Els estands de l’Ecològica són: dPagès (carn i elaborats de porc ecològic), Cal Monegal (carns i productes ecològics), Fruits Taribó (fruites, verdures i productes ecològics), Oli Migjorn (oli d’oliva verge extra ecològic), Toleràncies (productes sense al·lèrgens ecològics), Ninkasi (cerveses ecològiques sense gluten), Som orgànics (pollastres ecològics), Coses del Món (comerç just amb productes ecològics), Roba Ecosostenible Sort i Ottaia, grans somnis dels Pirineus.
Lloc: plaça Major.

De 10 h a 12 h, tallers infantils: taller de cuina infantil amb esmorzar saludable amb broquetes de fruita amb xocolata / pintar-nos les cares / decorem el nostre barret / taller amb roba reciclada / jocs gegants de fusta.
Lloc: plaça del Palau Episcopal. Preu: gratuït.

D’11 h a 12.30 h, taller “Aprenem a identificar els tòxics dels nostres cosmètics”a càrrec de Judith Colilles de Llum de Lluna.
Lloc: sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. Preu: gratuït. Places limitades (cal fer reserva a judithllumdelluna@gmail.com o tel. 647304653).

De 10.30 h a 14 h, taller de malbaratament alimentari, diferents propostes de com aprofitar el nostre menjar (peles de patata fregida / orxata de pipes de meló / truita d’espaguetis / paté d’albergínia escalivada / bunyols de plàtan madur).
Lloc: plaça Major. Preu: gratuït.

De 10.30 h a 12 h, jornades tècniques PATT: “El benefici del producte ecològic” i tot seguit “El Valor del que Mengem” amb Marc Casabosch. Escriptor, comunicador i formador. Autor del llibre Un hort per ser feliç: al camp, a la ciutat, al jardí i al balcó!
Lloc: plaça de la Catedral. Preu: gratuït (cal inscripció prèvia www.ruralcat.net/preincriocionspatt o pvericat@gencat.cat).

D’11 h a 12.30 h, taller de reciclatge de roba a càrrec de Núria Passada. Donem una nova vida a la roba que no utilitzem.
Lloc: Ca la Carme (c. de Sant Miquel, 10). Preu: 5. Places limitades.

De 12 h a 13 h, espectacle de teatre per a tota la família amb materials reciclats “La República dels Contes” a càrrec de la Companyia Jordi Font.
Lloc: plaça del Palau Episcopal. Preu: gratuït.

De 12 h a 14 h, xerrada Beu-te el blat! a càrrec de Coral Linares de Clorofeeling. Us ensenyem a cultivar el blat, les seves propietats i tastarem Wheatgrass acabat d’exprimir. T’emportaràs a casa una safata de blat sembrada per tu!
Lloc: plaça del Palau Episcopal. Preu: gratuït, places limitades (cal fer reserva a carles.pujol@adlsolscar.cat).

De 12.30 h a 14.30 h, degustació de productes ecològics de la Biofira.
Lloc: plaça Major. Adquireix els teus tiquets a l’estand d’informació.
Ho organitzen: Dpagès, Toleràncies, Fruits Taribó, Monegal i Oli Migjorn.

De 18 h a 19.30 h, xerrada Fitoteràpia “Més enllà de les plantes” a càrrec de Jordi Puig de Dietètica Estel.
Lloc: biblioteca Carles Morató. Preu: gratuït.

De 19 h a 20 h, taller de cuina de L’Ecològica (Showcooking) a càrrec de Carlos Alonso i Marc Casabosch del Castell de Ceuró.
Lloc: plaça Major. Preu: gratuït, places limitades (cal fer reserva prèvia a carles.pujol@adlsolcar.cat).

De 20 h a 22 h, degustació de productes ecològics de la Biofira.
Lloc: plaça Major. Adquireix els teus tiquets a l’estand d’informació.
Ho organitzen: Dpagès, Toleràncies, Fruits Taribó, Monegal i Oli Migjorn.

 

Per a més informació: www.adlsolcar.cat – 973481009

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10