Concursos de la Fira del Tió XXL

Els concursos de la Fira del Tió XXL

Bases dels concursos

Què han cagat els tions de la UBIC?

En aquest concurs es tracta de buscar els tions que hi ha als aparadors de la UBIC, veure què han cagat i anotar-ne almenys 20 en un full que us lliuraran a l’Oficina de Turisme de Solsonès.

Els 50 primers participants amb tot el full correcte entre els dies 5 i 12, i els 50 primers entre els dies 13 i 20 de desembre tindran un esmorzar o berenar gratuït a gastar a qualsevol establiment del Gremi d’Hostaleria del Solsonès, per valor de 4 €, tiquet que us lliuraran a l’Oficina de Turisme una vegada retorneu el full havent anotat l’objecte que cada tió ha cagat a cada establiment.

El recorregut es podrà fer entre els dies 5 i el 20 de desembre de 2020 i el full podrà ser lliurat com a molt tard el dia 22 de desembre.

Els participants poden ser infants de menys de 14 anys acompanyats d’un adult, i només es podrà participar al concurs una vegada.

Entre tots els participants, es sortejarà una entrada familiar per a quatre persones al Zoo del Pirineu (visita guiada i toca-toca), que ofereix la UBIC.

Cadena solidària de regals a Instagram

Seguint la iniciativa de “Cadena solidària de regals” si compres a #Solsona i/o al #Solsonès un regal per a qui vulguis i ho comparteixes al teu perfil entre el 5 i el 20 de desembre, pots guanyar un dels deu lots de producte local que sortegem.

Funcionament:

  1. Pensa a qui vols regalar alguna cosa
  2. Pensa què li pot fer servei, que ho tinguem al territori
  3. Escull un establiment o productor local on fer la teva compra i fes una foto del producte o servei que has comprat (i si la foto és divertida encara millor, però no imprescindible!)
  4. Compateix la teva experiència a Instagram mencionant a @cadenaderegals i etiquetant la foto #cadenaderegals, a més a més, també pots etiquetar el comerç i la persona a qui ho regales, explicant-li què és una cadena de regals i animant-la a seguir-la
  5. Segueix al perfil @cadenaderegals per a participar en el sorteig de deu lots de productes locals, entre totes les fotos penjades que reuneixin els requisits, entre els dies 5 i 20 de desembre de 2020.
  6. Si n’estàs satisfet, torna al punt 1 i fes-ho tantes vegades com vulguis

Consulta les bases del concurs “Cadena de regals”

“Fem pinya al Solsonès”

Amb el lema “Fem pinya al Solsonès” es tracta de recollir els tiquets de compra d’establiments del Solsonès que estiguin associats a la UBIC Solsona, al Gremi d’Hostaleria del Solsonès o a l’Associació de Turisme de la Vall de Lord.

Caldrà dipositar-los en una de les bústies d’aquesta campanya entre els dies 5 i 20 de desembre de 2020, que es troben ubicades a l’Oficina de Turisme de Solsona, a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord, a l’Oficina de Turisme del Miracle, al Consell Comarcal del Solsonès o a l’Ajuntament de Solsona.

Entre tots els tiquets es farà un sorteig de quatre vals de compra per valor de 150€ cadascun per gastar als establiments associats a la UBIC, als bars/restaurants associats al Gremi d’Hostaleria del Solsonès o a l’Associació de Turisme de la Vall de Lord.

 

Veure programació de la Fira del Tió XXL

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10