Netegem l’entorn de Sant Ponç

El Consell Comarcal del Solsonès convida a tothom, aquest dissabte 1 d’agost, a sumar-se a la neteja voluntària de la riba del pantà de Sant Ponç

La jornada solidària de recollida de residus neix amb l’impuls del Consell Comarcal i el Patronat de Turisme del Solsonès, el Grup de Natura del Solsonès i l’Ajuntament de Clariana de Cardener.

Aquest dissabte, 1 d’agost, a les nou del matí, s’ha convocat de manera oberta i sensenecessitat d’inscripció a totes les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra per mitjà de la recollida de residus. Des de l’organització s’ha pensat una jornada voluntària de caràcter familiar que pugui ser la primera de moltes més, amb vocació de generar consciència ambiental i, alhora, ser una proposta d’ecoturisme adreçada també a visitants sensibles envers l’ecologia del nostre paisatge. Tanmateix, en aquesta ocasió, cal agrair la col·laboració la Riuverd i la formatgeria Valette.

El punt de trobada és a l’aparcament vora la presa del pantà, lloc on es farà un esmorzar amb producte local i de proximitat per començar el dia. A més de les mesures sanitàries ja conegudes per la COVID-19, i tot i que l’organització oferirà guants higiènics i bosses per a la recollida, es recomana dur guants gruixuts per minimitzar riscos en cas de trobar vidres o voluminosos.

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10