La Fira de Sant Isidre des de casa

La Fira de Sant Isidre es podrà viure des de casa

El Consell Comarcal i la comissió organitzadora planifiquen el cap de setmana de la Fira amb un calendari d’activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials

Fira de Sant Isidre de Solsona des de casa. Solsonès

El Solsonès no es podia quedar sense Fira de Sant Isidre i no s’hi quedarà. Fa ja unes setmanes que la comissió organitzadora de la Fira i el Consell Comarcal es van posar a treballar amb la idea de planificar un cap de setmana que permetés viure, d’una manera o altra, aquest esdeveniment que porta celebrant-se quasi set dècades de forma ininterrompuda.

Donat que la situació actual no permet aglomeracions de persones, s’està elaborant un programa d’actes, que properament es donarà a conèixer, per seguir a través de les xarxes socials del Consell Comarcal del Solsonès, en especial a través del seu compte d’Instagram, així com també a través de Solsona TV i de les d’altres entitats que participaran en aquesta Fira des de casa.

Consulta el programa de la fira

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10