Espurnes Barroques

Del 18 de maig al 9 de juny de 2019

Espurnes barroques, amb veu de dona

El barroc espurneja. I ho fa amb tanta força que, en aquesta segona edició, Espurnes Barroques comença la seva activitat a Cervera (capital de la Cultura Catalana) i la clou a Manresa (que li ha cedit el relleu). Enmig, quatre caps de setmana, del 18 de maig al 9 de juny, per gaudir al màxim de la música, la cultura, el patrimoni i la gastronomia barrocs en el Territori Barroc: un paisatge únic de la Catalunya Central inscrit dins el triangle que formen Cervera, Manresa i el Santuari del Miracle, on es preserva l’altar barroc més gran i exhuberant de Catalunya.

Amb l’eclosió de la primavera, ens espera una florida de barroc intens: 17 actuacions musicals, 10 degustacions, 4 tastos (de vi, cervesa, cafè i xocolata), 4 àpats, 2 conferències i 2 tallers , sempre en un entorn barroc que us convidem a descobrir. Un programa pensat per gaudir amb tots els sentits, sota el lema “Barroc amb veu de dona”. I és que, amb 12 produccions pròpies i inèdites, podrem escoltar —entre moltes altres actuacions— 4 sopranos que ens transportaran al segle XVIII.

I tot, fet a la barroca, amb criteris històrics i amb mentalitat social.

Vols formar part d’aquesta història? Vine i… embarroca’t!

Descarregar programació Espurnes Barroques 2019

El Festival Espurnes Barroques al Solsonès

Les Espurnes Barroques arribaran al Solsonès el segon i tercer cap de setmana del festival.

Programació

Dissabte, 25 de maig – Santuari del Miracle (Riner)

  • A les 11.30 h, visita, concert i tast amb l’Ensemble Méridien i Maria Hinojosa (soprano).
  • A les 14 h, Menú barroc al Restaurant El Miracle i visita lliure a l’Espai Barroc.
  • A les 17.30 h, concert i dansa amb Juan de la Rubia (orgue) i Magdalena Garzón (coreografia).  

Diumenge, 26 de maig – Nucli antic de Solsona 

  • A les 11.30 h, espectacle infantil participatiu amb l’Acadèmia 1750 i llaminadures barroques de Pastisseria Camps. Danses i tonades al pagès barroc. Lloc: Plaça Ramon Llumà.

Dissabte, 1 de juny 

  • A les 11.30 h, diàleg amb Paul Poletti (constructor de fortepianos), concert amb Laia Masramon (fortepiano) i tast de vins amb Oller del Mas. Lloc: Església de Sant Pere de Matamargó (Pinós)
  • A les 18.30 h, tast de cerveses amb La Pirata i concert amb Joan Bosch (traverso) i Isabel Fèlix (fortepiano). Lloc: Hostal de Pinós (Santuari de Pinós)
  • A les 20.30 h, sopar d’hostal, a l’Hostal de Pinós.  

Diumenge, 2 de juny  

  • A les 11.30 h, tast de cafès amb Cafès Gener i concert amb Solnegre i Soledad Cardoso (soprano). Mirada dolça, dispara en mi. Lloc: Prades de La Molsosa (La Molsosa)
  • A les 18 h, tast de xocolates amb Oro Vivo i concert-espectacle amb Vox Harmonica. Lloc: església de Santa Maria de la Molsosa (La Molsosa)

Més informació i reserva d’entrades a espurnesbarroques.cat

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10