Caramelles al Solsonès

21 i 22 d’abril de 2019

CARAMELLES 2019

Per Pasqua, a diferents indrets i municipis del Solsonès tenen lloc les tradicionals caramelles A continuació us detallem els recorreguts dels diferents grups de caramellaires:

21 d’abril – Pasqua

Altès i Ogern (Alt Urgell)

Caramelles de l’Agrupament Baixa Ribera Salada. Recorregut: a les 12 h, Altès; a les 13.30 h, a Ogern.

El Pi de Sant Just (Olius)

Les caramelles de El Pi començaran el seu recorregut al Castellvell d’Olius a les 9 h. Seguidament, es desplaçaran a El Pi de Sant Just on recorreran els diferents carrers. En sortir, de missa, davant l’església a les 11.30 h. El recorregut finalitzarà a les 13 h a la plaça de l’Olivera.

Sant Llorenç de Morunys

A les 11 h, cantada de Caramelles a diferents punts de Sant Llorenç de Morunys.

Solsona

Recorregut: a les 10.45 h, davant el Casal de Cultura; plaça Sant. Roc; avinguda del Pont, davant edifici Àries; avinguda del Pont, davant edifici Taure; carretera de Manresa, davant edifici Apolo; a les 11.30 h, plaça Palau Episcopal; a les 11.45 h,  Clínica; a les 12 h, Hospital, Residència; plaça del Camp; passeig Pare Claret; Carrer Castell; plaça Sant Pere; a les 12.45 h, Ajuntament; plaça Sant Joan; a les 13.15 h, plaça del Consell Comarcal; i a les 13.45 h, plaça Major.

Foto Ajuntament Solsona

22 d’abril – Dilluns de Pasqua

Clarà (Castellar de la Ribera)

Actuació de l’Agrupament de la Baixa Ribera Salada a les 12 h a Sant Sebastià.

Lladurs

Recorregut per les parròquies del municipi: a les 10.30 h, Montpol; a les 11.15 h, Timoneda; a les 12.15 h, La Llena; a les 13 h, Lladurs; i a les 13.30 h, ajuntament.

Navès

A partir de les 9.30 h, recorregut per les cases del municipi. El recorregut finalitza a les 13.30 h, davant la Sala d’Esplai.

Olius

Les caramelles de la parròquia d’Olius començaran el recorregut a les 9 h a l’església de Sant Esteve d’Olius. Seguidament, visiten una de les masies de la parròquia i finalitzen a l’ermita de Santa Maria del Villaró a les 12 h.

Pinell de Solsonès

Recorregut: a les 9 h, a la Parròquia de Miravé; a les 10 h davant l’església de Pinell; a les 10.45 h davant l’església de Madrona; a les 11.45 h davant l’església de Sallent; i a les 13 h, a la plaça de Sant Climenç.

 

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10