Festa de Sant Antoni a Solsona

Solsona, 19 i 20 de gener de 2019

Programa d’actes

Dissabte, 19 de gener

A les 9 h, concentració i esmorzar al bar La Plaça amb coca i xocolata.

A les 9.45 h, sortida de la comitiva acompanyats dels Trabucaires i amb el grup Batxaranga Solsona.

A les 10 h, missa a la catedral amb l’acompanyament musical de gospel Sons. En sortir de missa, s’oferirà pa beneït.

A les 11.30 h, cercavila, benedicció i tres tombs, acompanyats pels Trabucaires i Batxaranga Solsona. Durant el recorregut, els participants, podran jugar a un joc de cintes amb possibilitat de guanyar un obsequi. Els participants menors d’edat han de dur casc.

A les 13 h, la gran cagada al camp del Serra. Animeu-vos a participar a la llumineta, on el guanyador és el que encerti on farà les seves necessitats la nostra mula. La podeu animar al Camp del Serra perquè us faci guanyadors! La participació només costarà 3 euros, i el guanyador se’n emportarà 200.
Rodeo de rucs. Joc participatiu i obert a tothom. En parelles de dos genets i dos cavalls, la prova consisteix en portar els roquets des d’un tancat a l’altre (com els de gossos d’atura fan amb les ovelles).

A les 14 h, dinar a la sala polivalent. Preu: 15 euros (cal inscripció prèvia a la carpa del camp del Serra el mateix dia).

Diumenge, 20 de gener

.A les 11 h, al camp del Serra, exhibició de cavalls de tir. Mostra de la utilitat dels èquids en les tasques que es realitzen en zones rural, tant al camp com al bosc a càrrec de Jordi Terrazas.

De les 11 h a les 13 h, passejades amb poni.

A les 18.30 h, gran ball a la sala polivalent amb l’Orquestra Cafè Trio.

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10