Un tast de Carnaval de Solsona

17 de novembre de 2018

CELEBRACIÓ DE LA MEDALLA DE LA CIUTAT PER A L’ASSOCIACIÓ DE FESTES DEL CARNAVAL

Reconeixement institucional, ballets, sopar popular i música constituiran un tast del Carnaval en plena tardor per commemorar la medalla de la ciutat que es concedeix a l’entitat organitzadora de la festa.

L’Associació de Festes del Carnaval de Solsona serà la primera entitat solsonina a rebre aquesta distinció que concedeix l’Ajuntament de Solsona.

L’acte institucional de l’atorgament de la medalla de la ciutat a l’Associació de Festes del Carnaval se celebrarà a la sala de plens a les 18.30 h. Continuarà al carrer amb la commemoració popular del reconeixement, per a la qual es fa una crida a lluir la bata als solsonins que hi participin a fi de vestir la festa amb un caire carnavalesc.

A les 19 h, hi haurà una baixada de gegants al so de l’Orquestra Patinfanjàs des de davant l’Ajuntament fins a la plaça Major on es farà entrega de la medalla de la ciutat a l’Associació de Festes del Carnaval, amb la intervenció de l’alcalde, David Rodríguez, i el president de l’entitat, Joan Solé, entre d’altres. Tot seguit, i de forma insòlita en aquestes dates, es faran els ballets dels gegants del Carnaval.

A les 21 h, hi haurà un sopar popular seguit de ball amenitzat per Jordi Casellas. Els tiquets es venen anticipadament al preu de 5 euros als bars Cantàbric i Castell i a la creperia Mon Crep.

A la mitjanit, començarà l’actuació de Trinxaranga des de la plaça Major fins a la Sala Polivalent, que acollirà una nit de concerts d’entrada gratuïta (per a majors de 16 anys). Hi actuaran, a partir de la 1 de la matinada, DJ Monty, el grup de versions Pachucos i DJ Jordi Vega.

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10