Trobada de gegantons

 

El 28 de juliol se celebrarà la Trobada de Gegantons de Solsona

Aquest mateix dia, Solsona aglutina una àmplia oferta d’activitats familiars

Coincideix en un mateix dia, la 5a Festa dels Oficis, programada al matí, i la Trobada de Gegantons que tindrà lloc durant la tarda.

La cinquena Festa dels Oficis se celebrarà a la sala polivalent de les 10.30 h a les 13 h on s’hi realitzaran tallers gratuïts de picapedrer, patronatge i disseny, cuina, fotografia i educació viària. La principal novetat serà el taller per confeccionar-se el propi cap gros per participar a la trobada de la tarda.

També durant el matí, a les 11 h, el Museu de Solsona ofereix una activitat familiar teatralitzada “el tresor de l’Andreu de Cal Xic”. En aquesta visita, la Tània, guia del Museu, explica com es vivia fa 100 anys a Cal Xic, una masia del Solsonès, de la mà de l’Andreu de Cal Xic que fa un viatge a través del temps per trobar un tresor conservat al Museu. El preu de la visita és de 5 euros a partir de 5 anys. És necessari reserva prèvia trucant al 973482101 o bé enviant un correu electrònic a museu@museusolsona.cat.

A la tarda, a partir de les 17 h, a la plaça Major arrencarà la Trobada de Gegantons amb les inscripcions, un berenar, la plantada d’elements, un concurs d’acoloriment i el sorteig de dos nans. A les 18.30 h, cercavila pel nucli històric acompanyats amb la banda Trinxaranga i finalment, a les 20 h es clourà la trobada amb una ballada final a la plaça Major.

Programa d’actes

5a Festa dels Oficis

De les 10.30 h a les 13 h, tallers gratuïts de fotografia, educació viària, cuina, gegantons, picapedrer i patronatge i disseny a la sala Polivalent

Activitat familiar teatralitzada 

A les 11 h, visita teatralitzada “el tresor de l’Andreu de Cal Xic” al Museu de Solsona.
Preu: 5 euros
Reserva prèvia: museu@museusolsona.cat – 973482101

Trobada de Gegantons

A les 17 h, inscripcions, berenar, plantada de gegantons, concurs d’acoloriment i sorteig de dons nans a la plaça Major.

A les 18.30 h, passacarrers pel nucli històric.

A les 20 h, ballada final a la plaça Major.

 

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10