Nova edició del Calendari de Fires, Festes i Concerts d’estiu 2018

El Patronat de Turisme del Solsonès edita el Calendari de festes, fires i concerts d’estiu 2018

Ja està disponible a les oficines de turisme del Solsonès

 

Com cada any, el Patronat de Turisme del Solsonès edita el Calendari de festes, fires i concerts del Solsonès, del juliol a l’octubre de 2018 per setzé any consecutiu.

En aquest fullet desplegable podreu trobar la informació dels esdeveniments que es realitzen als diferents municipis del Solsonès, com per exemple les Festes Majors de la comarca, els cicles de concerts i festivals de música, actuacions musicals, revetlles, sardanes, visites guiades, fires i altres esdeveniments festius, culturals i/o esportius que organitzen diferents entitats de la comarca que se celebraran entre els mesos de juliol a octubre d’enguany.

Tothom que vulgui un exemplar pot passar-lo a recollir per l’Oficina de Turisme del Solsonès (Ctra. de Bassella, 1. Solsona) i l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord (ctra. de Berga, s/n. Sant Llorenç de Morunys).

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10