Cicle Tr3sors del Solsonès

El cicle Tr3sors. Cultura, patrimoni i gastronomia del Solsonès arriba a la seva cinquena edició el qual oferirà dos concerts; el primer previst en un entorn únic amb una gran acústica com és el pou de gel de Solsona i el segon a la capella de Sant Serni del Grau a Guixers.

El primer concert del cicle Tr3sor ofereix un concert amb Francesco Nitt, actuació programada dins el nou Festival Espurnes Barroques, serà el proper 16 de juny a les 11.30 h al Pou de Gel i després del concert s’oferirà una degustació a càrrec del restaurant Mare de la Font. Per aquesta ocasió, les entrades es poden adquirir al web www.espurnesbarroques.cat

A finals d’agost, concretament, el dissabte 25 d’agost, tindrà lloc el segon concert a càrrec d’Alba Marbà a les 20 h a Sant Serni del Grau (Guixers). Les entrades únicament anticipades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme del Solsonès (ctra. de Bassella, 1. Solsona).

Més informació: 973482003 – 973482310

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10