Es presenta la campanya “Benvinguts a Pagès”

El Consell Comarcal acull la presentació de la campanya d’enguany on participen dues explotacions, una vintena d’allotjaments, 5 restaurants i sis activitats complementàries

El passat dijous 24 de maig es fa fer la presentació al Solsonès de la tercera edició de la campanya “Benvinguts a Pagès” que es celebrarà els propers 9 i 10 de juny per tot el territori, amb la voluntat que esdevingui una festa anual on es trobin el món de la pagesia i els consumidors, que visquin experiències autèntiques relacionades amb la producció agroalimentària local, que puguin gaudir i aprendre del món de la pagesia i conèixer l’origen del que mengem de la mà de les pròpies persones que treballen dia a dia a les explotacions.

Paral·lelament també hi haurà restaurants que s’han sumat a la iniciativa oferint el menú especial de “Benvinguts a Pagès” que incorporen productes de productors del mateix territori i/o ecològics a la majoria dels plats, els allotjaments que hi participen ofereixen ofertes especials per tal que els visitants puguin gaudir d’una experiència completa durant tot el cap de setmana i també hi haurà activitats complementàries per donar valor al territori.

En la presentació de la campanya d’enguany, el president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles, entitat que dóna suport i coordina la campanya al Solsonès, ha volgut agrair sobretot a tots els implicats en la campanya el seu compromís i ha aprofitat per reivindicar la importància del sector agrari a la comarca. Finalment ha volgut animar a més explotacions a afegir-se a la campanya de cara a l’any vinent, per tal que es pugui potenciar la comercialització de proximitat dels productes agroalimentaris.

Per tal de trobar tota la informació sobre els horaris de visita a les explotacions que participen, conèixer els menús exclusius que han preparat els restaurants per aquest cap de setmana, aprofitar les ofertes i els obsequis dels allotjaments i conèixer d’altres activitats complementàries que acaben de completar el cap de setmana de Benvinguts a Pagès, es pot visitar l’enllaç següent: http://benvingutsapages.cat/#!/comarca/solsones

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10