El Solsonès present a la Fira de Vilanova

El Solsonès serà a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

El Patronat de Turisme del Solsonès participarà en la que és la fira multisectorial més gran de Catalunya

La comarca del Solsonès tornarà a ser present a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú els propers dies 10, 11 i 12. Aquest any també es farà intercanvi d’estands; l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convida el Consell Comarcal del Solsonès a participar en aquesta fira, i des del Consell se’ls cedirà un espai dins la Fira de Sant Isidre de Solsona per tal que també puguin promocionar la seva destinació al mes de maig.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú és l’esdeveniment multisectorial a cel obert més gran de Catalunya tant en superfície com en l’afluència de visitants. A més de l’exposició comercial, la fira es complementa amb un seguit d’activitats paral·leles de caire cultural i social. Propostes com el Saló de Carnaval, el nou i innovador espai enogastronòmic a la Geltrú, la Mostra de Col·leccionistes al Museu del Ferrocarril, en són una bona mostra.

Durant els tres dies de la fira es farà promoció de tots els recursos turístics de la comarca, dels artesans que han portat producte, com també de les activitats i els serveis turístics que ofereix el Solsonès. Està previst també fer un sorteig de diferents premis entre les persones que ens sol·licitin informació turística de la comarca i mostrin interès per conèixer el nostre territori. Solsona Experience ofereix visites guiades pel nucli històric de Solsona; l’Ajuntament de Solsona, entrades per visitar el pou de Gel; el Càmping El Solsonès, un menú gastronòmic del bolet per a dues persones; el Zoo del Pirineu, tres entrades familiars per visitar el parc, l’exhibició de vol i visita guiada; el restaurant Cobert de Solsona, un dinar per a dues persones, i l’empresa d’inserció Riuverd de Solsona, diferents lots de melmelades.

El president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles, ha subratllat que “enguany tornem a participar-hi perquè el balanç que en vam fer els anys que hi vam anar va ser molt positiu”. Caelles ha indicar que aquesta “és una bona oportunitat per a promocionar la comarca del Solsonès a un públic interessat en conèixer destinacions d’interior i de muntanya com la nostra”., més encara tenint en compte la proximitat de la temporada d’hivern i l’afluència que té la comarca com a conseqüència de la temporada de neu.

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10