Treballem en xarxa

El Patronat de Turisme del Solsonès s’apropa al territori per tal d’enfortir llaços amb sector privat

‘Treballem en xarxa’ resumeix el programa que impulsa el Patronat, el qual busca consolidar el model de cooperació entre el sector públic i el sector privat

El president del Patronat de Turisme del Solsonès acompanyat de les tècniques de l’ens, es van reunir aquest darrer dimarts d’octubre amb diversos representants del sector turístic del municipi d’Odèn per tal de posar en comú diversos punts de vista i inquietuds al voltant del sector turístic de la comarca.

La trobada s’emmarca en la roda de visites que des del Patronat de Turisme es vol oferir als municipis de la comarca per tal d’explicar què es fa des del Patronat, comentar actuacions previstes i captar propostes del sector.

Aquesta iniciativa va dirigida a les empreses que estan relacionades directa o indirectament amb el sector turístic, ja es tracti d’establiments d’allotjament, restauració, empreses d’activitats o artesans.

El conseller comarcal de promoció econòmica del Consell Comarcal i president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles, ha remarcat la importància d’aquestes trobades ja que possibilita “un intercanvi d’impressions amb el territori, cosa que permet una millor col·laboració entre agents públics i privats”. A més a més, Josep Caelles s’ha mostrat optimista afegint que “el Solsonès té un important potencial turístic que cal seguir promocionant i canalitzant amb respecte a l’entorn”. Finalment, Caelles no ha estalviat elogis vers el sector privat,  i considera que està fent “un gran esforç per consolidar el sector turístic dins l’economia del Solsonès”.

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10