Cicle Tr3sors

El duet Priàpia actuarà en la quarta edició del cicle Tr3sors

El cicle, organitzat pel Consell Comarcal i pel Patronat de Turisme, comença a escalfar motors

El proper 29 de juliol, a les vuit del vespre, la capella de Santa Àgata de Clariana de Cardener acollirà la primera actuació del quart cicle Tr3sors a càrrec del duet Priàpia. Posteriorment al concert s’oferirà un tastet a càrrec de l’Hotel Restaurant Can Puig. Amb aquesta actuació al municipi de Clariana de Cardener es donarà el tret de sortida al cicle, el qual tindrà una segona cita programada pel darrer cap de setmana del mes d’agost.

El cicle Tr3sors, que arriba a la seva quarta edició, s’afegeix novament al calendari d’estiu, amb un tastet de música i gastronomia local per aquells que estiguin interessats en degustar una combinació d’acompanyament musical amb gastronomia local en un dels molts indrets amb encant de la nostra comarca.

Les entrades s’han d’aconseguir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme del Solsonès.

Aquest cicle està organitzat pel Consell i el Patronat de Turisme. Hi col·labora l’Ajuntament de Guixers i l’Ajuntament de Clariana de Cardener.

 

Comparteix:

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10